Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

It's summer time!

  Όλα γύρω μου μυρίζουν καλοκαίρι! Ο ήλιος, τα χαμόγελα, τα έντονα ανοιχτά χρώματα, οι πλάκες, το γέλιο, η τρέλα, η θάλασσα, ο ουρανός! Όλα, όλα είναι καλοκαίρι. Τα πρόσωπα, τα λόγια, οι προθέσεις, τα χάδια, τα τραγούδια! Μυρίζει καλοκαίρι και μόνο αυτή η μυρωδιά στον αέρα με κάνει να ερωτεύομαι οτιδήποτε, οποιονδήποτε! Όλους σας!
  Τα πρώτα μπάνια έχουν ήδη ξεκινήσει, η αρμύρα της θάλασσας, η γεύση του αντηλιακού, το παγωτό που λιώνει και κολλάει στην μπλούζα μου, όλα αυτά έχουν πάρει τη θέση των μαθημάτων και της καθημερινότητας του χειμώνα, Ω ΝΑΙ ΈΧΕΙ ΦΎΓΕΙ Ο ΧΕΙΜΏΝΑΣ, ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΠΊΣΩ ΠΙΑ! Αποχαιρετάμε τη λατρεμένη άνοιξη και ετοιμαζόμαστε για βουτιές, ατελείωτες βόλτες και διασκέδαση χωρίς πολλές υποχρεώσεις και μαθήματα!
  Καλοκαιράκι. Η εποχή που όλοι αλλάζουν, όλοι γίνονται πιο χαμογελαστοί, πιο διαφορετικοί και όλοι, αντί να προσπαθήσουν να βρουν τον εαυτό τους μέσα απ’ τις διακοπές και την ξεκούραση, μπερδεύονται πιο πολύ μπροστά σε καθρέφτες και φωτογραφίες. Και όλοι οι υπόλοιποι, θύματα του αντικατοπτρισμού. Όμως αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό, είμαι σίγουρη, αυτό το καλοκαίρι θα φέρει τα πάνω κάτω, θα τα ανατρέψει όλα!
  Θέλω να αγαπήσω τα πάντα, θέλω να τα λατρέψω όλα! Δώρα, έχεις δίκιο για τα σημάδια, τα βλέπω και εγώ! Όλα θα πάνε καλά, οι χαρούμενες μέρες έχουν φτάσει ήδη. Και, ναι, θα προσπαθήσω να δω τη ζωή με άλλο μάτι, να ξεχαστώ, να χαθώ στα κυματιστά χαμόγελα της θάλασσας, να ερωτευτώ τη ζωή, όπως κι εσύ.
  Αν και, όπως μου είπε και κάποιος, το καλοκαίρι δεν είναι μια εποχή. Είναι τρόπος ζωής. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι, έχει δίκιο, με έκανε να δω τα πράγματα τελείως διαφορετικά. Οπότε κι εγώ αυτό θα κάνω. Θα ζήσω μέσα σε ένα καλοκαίρι, θα δω τη ζωή σαν μια τεράστια βόλτα στην παραλία δίπλα στην αφρισμένη θάλασσα, κάτω απ' τον βαθύ μπλε ουρανό, παρέα με τον ήλιο. Παρέα με τους ξέγνοιαστους γλάρους και τα παράξενα κρυμμένα κοχύλια στην άμμο και ανάμεσα στις πέτρες.
  Όταν βραδιάζει, η θάλασσα θα ντύνεται στα μαύρα και θα μοιάζει πιο τρομακτική και μυστηριώδης. Όμως θα συνεχίζει να κρύβει μέσα της εκείνους τους θησαυρούς και τα πανέμορφα κοχύλια στο βυθό της. Είστε και εσείς τα δικά μου αγαπημένα κοχύλια, ανάμεσα στις συνηθισμένες όμορφες πετρούλες. Την αγαπάω τη θάλασσα.
  Και, ναι, λοιπόν, έχεις δίκιο. Το καλοκαίρι είναι τρόπος ζωής. Θα ζήσω και εγώ έτσι όλες τις εποχές του χρόνου ξεκινώντας από αυτήν εδώ. Άλλωστε, και τον χειμώνα ο ήλιος, ο ουρανός και η θάλασσα μας συντροφεύουν.

*Δώρα και Μαριλίζα, εντάξει, επιτέλους παραδέχομαι αυτό που πάντα προσπαθούσα να αρνηθώ. Οι όμορφες μέρες δεν έχουν τον ήλιο ανάγκη!

4 σχόλια:

  1. σεξ.
    τι ωραίο εβιτόνι:D
    ρε έχω όρεξη.
    και είμαστε θεές. και είναι καλοκαίρι. και να κάνεις τζίβες. γκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σεξ. αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΖΙΒΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΚΤΟ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ.
    αγκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίλοοοο says (2:10 πμ):
    νομιζω πως αν ειχα πουτσο θα ειχε σηκωθει μετα απ αυτο

    *I can relate*

    (εσύ το είπες.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Μ'άρεσε :3

    ΑπάντησηΔιαγραφή